Харківський бізнесмен Єгор Соловов вирішив звернутися просто до глави держави Володимира Зеленського, який до слова нещодавно провів зустріч з представниками "Європейської бізнес-асоціації".

Справа в тому, що харків'янин помітив, як сильно змінилися суми в платіжках з опалення буквально за один рік: в 2021 році платили 3 100 грн, а ось вже в лютому 2022 року - 20 тисяч гривень. І це суми не за оренду приміщення, а тільки за те, щоб в офісі було тепло.

Про це вирішив запитати у глави держави харківський бізнесмен Єгор Соловов в мережі Instagram.

Публікація Єгора Соловова, скріншот: Instagram
Публікація Єгора Соловова, скріншот: Instagram

"Мені ось просто цікаво, у нашого президента Володимира Зеленського залишилося хоч трохи тієї людини, якою він був до президентства??? Пане Президенте ви власноруч вбиваєте весь бізнес в Україні... За січень 2021 - 3 100 грн, за січень 2022 - 20 000 грн", — пише Єгор Соловов, а також додає знімок квитанції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Офіс, скріншот: YouTube
Офіс, скріншот: YouTube

Далі є пояснення, що дані суми - це платіжки тільки за опалення офісного приміщення розмірів в 160 кв.м. Поки можна навіть не рахувати, скільки ще потрібно заплатити, якщо це повноцінний офіс - за воду, світло, інтернет, телефонний зв'язок, газ, і навіть оренду самого приміщення. Адже в підсумку вийде просто космічна сума.

Раніше повідомляли, на Донбасі згоріла сім'я з 2-річною малятком: шокованій мамі вдалося вижити.

Як повідомляв Знай.uа, у брудному гаражі без світла і тепла: жаліслива історія про чоловіка, якого зробили "рабом" на 40 років.

Знай.uа писав, українці можуть не платити за доставку газу: експерти розповіли про тарифи - це потрібно знати кожному.