Стали відомі подробиці ДТП, в якому підозрюють Олександра Ярославського.

Подія трапилася 10 лютого на дорозі поруч з Чугуєвим. Там автомобіль збив на смерть пішохода, а після покинув місце події. На місці нібито виявили номери автомобіля з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Згодом стали відомі подробиці.

Зокрема, стала відома особа загиблого - це 36-річний раніше судимий чоловік. Видання Українська правда зазначає, що потерпілий був переїханий двічі – одна машина з кортежу, потім друга. Є припущення, що сам бізнесмен був нетверезим.

Правоохоронці обшукали готель Ярославського та будинки чоловіка, який взяв відповідальність на себе за аварію. ДБР порушило кримінальне провадження з приводу спроби фальсифікації справи про смертельну ДТП з кортежем Ярославського.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім цього, в мережі з'явилося передбачуване відео після місця аварії. На ньому можна побачити кортеж, що рухається на великій швидкості.

Нагадаємо, портал Знай.uа повідомляв, що хлопець штовхнув беззахисного школяра під колеса легковика, водій ледь не посивів. Житель російського міста Мурманськ опублікував запис з відеореєстратора, який був зроблений 6 лютого, приблизно о 20: 35 біля будинку № 48 на проспекті Леніна.

Як повідомляв "Знай.ua", прокляття Зайцевої? У Харкові 16-річний водій летів на червоний-один загиблий і троє поранених.

Раніше повідомляли, у ДБР допитали копа, який оформив ДТП зі" слугою " Трухіним: боді-камеру з відео більше не бачив.