З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі тривожні новини, які варто прочитати і проаналізувати українцям з дітьми шкільного віку. Так, житель російського міста Мурманськ опублікував запис з відеореєстратора, який був зроблений 6 лютого, приблизно о 20: 35 біля будинку № 48 на проспекті Леніна.

Про це стало відомо завдяки запису і коментарю автора відео, які він залишив у соціальних мережах.

За знятими кадрами можна побачити, що автомобіль їхав між будинком і припаркованими навпроти авто, у яких стояла група з п'яти підлітків. Коли машина з ними майже порівнялася, один зі школярів штовхнув молодшого хлопчика двома руками в груди під колеса.

Інцидент в Мурманську, скріншот: YouTube
Інцидент в Мурманську, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Батьків, які впізнали своїх дітей на відео, прошу провести виховні бесіди із застосуванням ременя. Якщо в родині немає ременя, позичу свій! Дитина налякана, не постраждала", - гнівно написав автор відео в одному з месенджерів.

Інцидент в Мурманську, скріншот: YouTube
Інцидент в Мурманську, скріншот: YouTube

Відомо, що буквально за кілька годин запис набрав понад 40 тисяч переглядів. Місцеві жителі були просто шоковані таким вчинком.

Раніше повідомляли, у ДБР допитали копа, який оформив ДТП зі "слугою" Трухіним: боді-камеру з відео більше не бачив.

Як повідомляв Знай.uа, поліція штрафує українських водіїв за "старі" права: до 3400 тисяч гривень відповідальності.

Знай.uа писав, пасажирський потяг "Київ-Франківськ" зіткнувся з фурою: медики борються за життя машиніста.