Ціни на хліб в Україні до осені 2022 року можуть зрости ще втричі: фахівці назвали дві головні причини

В Україні сформувалися умови, які призведуть до підвищення цін на хліб у 2022 році. Повідомляється, що його вартість зросте більш ніж на третину і на це є дві причини.

Як повідомив глава Союзу українського селянства Іван Томич, цінники на всі види хлібобулочних виростуть приблизно на 35% ближче до осені 2022 року через погіршення якості врожаю озимих і підвищення цін на азотні добрива.

Хліб. Фото: YouTube
Хліб. Фото: YouTube

Від Slavia цього не дочекався? Дзідзьо зізнався, якими презентами його радують шанувальниці в День святого Валентина

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

DZIDZIO зізнався, що користувався популярністю у протилежної статі ще задовго до того, як став зіркою. Він зазначив, що з самого дитинства не був обділений жіночою увагою. Однак коли DZIDZIO почав підкорювати велику сцену, то шанувальниці приходили не тільки для цікавих розмов, а й дарували різні презенти.

"Тортики, печеньки, подарунки, футболки, купа неймовірних валентинок з підписами, що неможливо передати! І це все пишуть мої шанувальниці, яких я дуже поважаю, люблю і дорожу ними – 5-річні дівчата! І ось вони мене рознесли повністю!", - розповів ведучий шоу "Ігри талантів".

Дзідзьо, фото з Instagram
Дзідзьо, фото з Instagram

Українка шість років приховувала смерть матері заради грошей: отримувала соцвиплати за покійну

У Хмельницькому жінка протягом шести років приховувала смерть своєї матері та подавала документи на отримання державної допомоги від її імені. Слідству вдалося встановити, що в 2014 році жінці, яка доглядала за своєю матір'ю, була призначена державна соціальна допомога. Через рік її мати померла, проте жінка вирішила приховати цей факт.

Вона кожних пів року продовжувала подавати до управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради заяви про виплату коштів. Варто зазначити, що за шість років вона незаконно отримала понад 70 тисяч грн.

Пенсіонерка. Фото: MR7
Пенсіонерка. Фото: MR7
Пенсіонерка. Фото: MR7

Тіна Кароль, Джамала і Go_A запалять у фіналі Нацвідбору "Євробачення-2022": покажуть учасникам, як треба

Крім яскравих номерів музикантів, нас чекатимуть виступи зіркових членів журі. Тіна Кароль, Джамала і відома група go_a порадують глядачів своїми неймовірними голосами вже цієї суботи, 12 лютого. Ефір національного відбору покажуть на телеканалі UA:Перший о 18: 30.

"А також - представники України на Дитячому Євробаченні Дар'я Красновецька, Софія Іванько, Олександр Балабанов та Олена Усенко. Не пропустіть! 💜", - додали в публікації.

Члени журі нацвідбору "Євробачення-2022"
Члени журі нацвідбору "Євробачення-2022"

МОЗ затвердило сезонне меню для дитячих садків: чим годуватимуть малюків

Затверджено чотиритижневе сезонне меню на зимовий період. Його рекомендовано використовувати для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах.

Також були опубліковані техкартки, що містять перелік страв, всі необхідні параметри і розрахунки (маса брутто/нетто, енергетична цінність продуктів/страв ін), вимоги до продуктів. Також в них запропоновані процеси приготування і температурні режими.

Дитячий садочок, кадр з відео
Дитячий садочок, кадр з відео