У суботу, 12 лютого, погода в Україні, порівняно з попередніми днями, буде досить прохолодною. Мабуть, зима так просто не збирається відступати. На підтвердження тому - мокрий сніг і противний дощ, який очікується в східних, північних і місцями центральних областях. При цьому температура повітря істотно не знизиться. На решті частини країни буде сонячно і комфортно.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +1 до +6 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +1 до -4 градусів.

У центральних областях температура вдень від +2 до +6 градусів, вночі – від 0 до +3 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +1 до +4, вночі – від +2 до -2 градусів.

У східних регіонах – вдень від +2 до +7, вночі – від +3 до -1. На півдні температура повітря - від +6 до +8 градусів вдень, нічна – від 0 до +3 градусів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Погода на 12 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 12 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 12 лютого в Україні

12 лютого відзначається Собор учителів і святителів Василя Великого, Григорія Богослова та Іоана Златоуста. Погоду цього дня передвіщав місяць: якщо цієї ночі він був червонуватий, варто чекати сильного вітру. А сильний вітер, у свою чергу, вказував на сиру погоду: “Вітер здійнявся — до сирого року”. Якщо вітер дув з півночі, а хмар не було, готувались до великих холодів.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною