Чоловік діяв за своїм чуттям і, купивши 264 лотерейних білетів, виграв 132 000 доларів у двох окремих розіграшах менш ніж за два місяці. Про це пише newsweek.

Інцидент стався в штаті Вірджинія, США. Житель Шарлоттсвілля Джален Тейлор вирішив довіритися своїй інтуїції і не прогадав. Чоловік використовував одну і ту ж тризначну комбінацію на 104 квитках в одному розіграші лотереї Pick 3 в листопаді. Він виграв головний приз у розмірі 500 доларів за всіма своїми квитками, що означало, що він отримав в цілому 52 000 доларів.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

На досягнутому чоловік зупинятися не став і використовував ту ж стратегію в розіграші в січні. Цього разу щасливчик використовував вже іншу тризначну комбінацію на 160 куплених квитках. Він знову виграв головний приз у розмірі 500 доларів за всіма своїми квитками, в результаті чого загальний виграш склав 80 000 доларів.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

У лотереї Pick 3 гравець повинен вибрати тризначне число від 000 до 999 на ігровому бланку. Є кілька різних способів, якими гравці можуть грати в гру, що призводить до різних призів.

Раніше Знай писав, ризикнули всім і стали багатіями: історія сім'ї, яка витратила всі заощадження на біткоїни.

Також ми писали, айтішник з Нідерландів перебрався в українське село і показав, чим заробляє: "є три кози, собака, кішки". Чоловік переїхав в Україну з Нідерландів і почав нове життя, яке йому дуже подобається.

Нагадаємо, черепаха, зникла після шторму, повернулася додому через 4 роки: неймовірна історія возз'єднання сім'ї з вихованцем.