У супермаркетах АТБ можуть зникнути кілька категорій популярних продуктів харчування. Регулювання цін, до якого вдалася влада, не пішли на користь власникам магазинів і супермаркетів.

Про це заявив генеральний директор АТБ-Маркет Борис Марков. За його словами, прийняті урядом нові правила щодо торгової надбавки на стратегічні харчові продукти в 10% може призвести до відмови великих торгових точок від даної продукції.

За словами директора АТБ, 10% надбавка не покриє витрат операторів ринку на логістику, сезонне списання та інші операційні послуги.

Марков заявив, що поки "реалізація соціально-значущих продуктів в магазинах нашої торгової мережі зупинятися не буде. А ось У інших операторів ринку-питання відкрите".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Борис Марков підкреслив у важливості діалогу між владою і представниками рітейлерів.

Нещодавно появилася інформація, що супермаркет АТБ розпродає останню продукцію фабрики. У одному з магазинів підтвердили, що старий товар розпродається, а нових поставок не заплановано.

Однак, офіційної заяви від керівництва АТБ не надходило. Невідомо, чому поставки закінчилися. Чи то компанія Roshen відмовилася продавати свою продукцію для АТБ, чи то супермаркети не захотів з якихось причин закуповувати смаколики.

Нагадаємо, раніше покупниця дала ляпас касиру на очах у всього супермаркету.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці більше не побачать Roshen В АТБ - на полицях останні цукерки.

Також "Знай.ua" писав, що українцям телефонують "з Приватбанку" і виманюють дані