Українка поскаржилася на Приватбанк. Відповідний пост з'явився на порталі Мінфін.

Українка заявила, що їй подзвонили шахраї і представилися службою безпекою Приватбанку. Жінка зазначила, що аферистам була відома детальна інформація: фінансовий номер, персональні дані.

Незадоволений клієнт повідомила, що винен у витоку інформації Приватбанк. Більш того, вона запідозрила в тому, що співробітники фінансової установи покривають шахраїв.

Приватбанк. Фото: Today.ua
Приватбанк. Фото: Today.ua
Приватбанк. Фото: Today.ua

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Назвалися службою безпеки Приватбанку, подзвонили на фінансовий номер. ВІДОМИЙ ТІЛЬКИ БАНКУ! назвали всі персональні дані, і намагалися випросити що-небудь по рахунках. Я кинула трубку. Передзвонила на гарячу лінію, бот задала купу питань, підтвердила, що номер за банком не зареєстрований, типу кудись дані передасть і все, з оператором не з'єднала. Тобто мої точні дані відомі шахраям, а банк їх покриває!",- повідомила вона.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube
ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

Раніше Знай писав, ПриватБанк і Ощадбанк не зможуть обдурити: як українцям зберегти свої пенсії і зарплати, Поради для обраних.

Також ми писали, Приватбанк готується до масштабних змін у 2022 році: до чого варто приготуватися українцям.

Нагадаємо, як "обрізати" комісію при переказах на Приват, Monobank і Ощад — можна заощадити до 50-100 грн.

Також портал Знай.uа повідомляв про те, що українцям обіцяють зростання економіки в 2022 році: що буде з доларом і скільки витратять на медицину і освіту. В цілому витрати заплановані на рівні 1441 млрд грн або плюс 100 млрд (+7,4%), до початкових планів на цей рік.