У супермаркетах АТБ зникли цукерки від фабрики Roshen, користувачі мережі здивовані, чому на полицях немає їхніх улюблених смаколиків.

За даними видання Діалог, супермаркет розпродає останню продукцію фабрики. У одному з магазинів підтвердили, що старий товар розпродається, а нових поставок не заплановано.

Однак, офіційної заяви від керівництва АТБ не надходило. Невідомо, чому поставки закінчилися. Чи то компанія Roshen відмовилася продавати свою продукцію для АТБ, чи то супермаркети не захотів з якихось причин закуповувати смаколики.

Споживачів не влаштовує така ситуація, адже вони вже звикли до улюблених солодощів.

Працівники супермаркету також не розуміють причин відсутності продукції. Вони зазначають, що й самі полюбляють цукерки Rochen.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На офіційній сторінці АТБ у Facebook користувачі у коментарях цікавляться цим питанням.

У обговореннях прийшли до висновку, що якщо в інших магазинах цукерки є, то швидше за все завод продовжує випускати продукцію.

"А хто з'їв усі цукерки Рошен, а замість них лежить "Своя лінія", "Навіть Ромашки немає", "Дівчина на касі сказала, що вона не знає що таке, але можна купити у іншому магазині", - пишуть покупці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Але й ті, хто не хоче купувати цукерки дорожче, в той час, адже в АТБ вони були дешевшими. Дехто переходить до відвертого "шантажу".

"Я купую в АТБ десь на 15 тисяч в місяць, якщо з'ясується, що ви кинулись не продавати продукцію Рошен, не куплю у вас ні на копійку", - написала користувачка.

Тоді адміністратори відповіли, що продукція кондитерської фабрики в наявності.

Нагадаємо, раніше українцям показали, де можна дешево купити гречку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", як "обрізати" комісію при переказах на Приват, Monobank і Ощад .

Також "Знай.ua" писав, що українців обчищають "меблеві" шахраї, годуючи обіцянками довгі місяці