Голландська сім'я, яка п'ять років тому витратила всі заощадження на покупку біткоїна, переїхала до Португалії, де відсутнє оподаткування криптовалюта. За словами глави сімейства відчувають вони себе більш ніж добре. Про це пише cnbc.

Голландська сім'я Тайхутту у 2017 році вирішила ризикнути всім, що у них було і вкластися в криптовалюту. Вони витратили всі заощадження і нерухомість на покупку біткоїна. У той час курс даної криптовалюти становив близько 900 доларів, в листопаді 2021 року біткоїн злетів до рекордної позначки в 69 тисяч доларів.

"Біткоїн-сім'я". Фото: cnbc
"Біткоїн-сім'я". Фото: cnbc

Станом на 14:00 сьомого лютого один біткоїн можна купити за 42,6 тисячі доларів, що також дуже непогано.

Сімейство вирішило перебратися до Португалії, оскільки там не потрібно платити ні податку на приріст капіталу, ні будь-яких інших внесків. 43-річний глава сім'ї Діді Тайхутту заявив, що це справжнісінький "Біткойн-рай".

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Біткоїн-сім'я". Фото: cnbc
"Біткоїн-сім'я". Фото: cnbc

На даному етапі влада Португалії регулює криптовалюта, як форму оплати, тому переведення в готівку і обмін цифрових податків не обкладається прибутковим податком з фізичних осіб.

Раніше Знай писав, айтішник з Нідерландів перебрався в українське село і показав, чим заробляє: "Є три кози, собака, кішки". Чоловік переїхав в Україну з Нідерландів і почав нове життя, яке йому дуже подобається

Також ми писали, українець вкрав у жінки ноутбук, а потім ще й серце: в ході розслідування почали разом жити.

Нагадаємо, жінка народила в колекторі з дитиною на руках: сім'ю вигнали з дому, і не знайшли іншого виходу