У США подружня пара вирішила зробити ремонт в будинку і виявили дві скарбниці в підвалі. Вони знайшли кілька пакетів, які були набиті банкнотами на загальну суму в кілька десятків тисяч доларів. Про це пише thesun.

Інцидент стався в місті Клівленд в США. Пара кілька років жила в будинку 1940-х років і вирішила зробити ремонт в підвалі. Коли в приміщенні почалися роботи, то там за однією з дерев'яних панелей виявили захований зелений кейс.

Скарби в підвалі. Фото: thesun
Скарби в підвалі. Фото: thesun

Чоловік вирішив відкрити його разом з дружиною і всередині виявили три пакети, які були загорнуті в папір. Оглянувши пакети пара виявила в них банкноти на загальну суму 23 тисяч доларів. Всі банкноти були випущені в 1928-1934 роках.

Скарби в підвалі. Фото: thesun
Скарби в підвалі. Фото: thesun

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Незабаром після знахідки скарбу чоловік натрапив на ще один кейс, який був точнісінько як перший і теж набитий купюрами. Подружжя підрахувало, що всього їм вдалося раптово розбагатіти на 45 тисяч доларів. Щасливчики зізналися, що ці гроші підуть на погашення іпотеки.

Скарби в підвалі. Фото: thesun
Скарби в підвалі. Фото: thesun

"Ми нудні люди і викидаємо зайві гроші, щоб погасити іпотеку, і ці гроші теж підуть туди", - розповіло подружжя.

Нагадавши, невідомий проник у квартиру закоханих і при сплячому нареченому "поглумився" над дівчиною, після ще 20 тисяч гривень забрав.

Також Знай писав, особистий шофер і ніч в 5-зірковому готелі: поліція нагороджує дівчат за донос на колишніх напередодні Дня святого Валентина.

Нагадаємо, шкільного кухаря застали зненацька в їдальні: накладав руками їжу в тарілки, діти зняли все на камеру.