Для всіх шанувальників британської королівської сім'ї з'явилися доволі тривожні новини. Справа в тому, що спадкоємець британського престолу принц Чарльз заразився на коронавірусну інфекцію Covid-19, це вже другий зафіксований у нього випадок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню вестмінстерської резиденції членів британської королівської сім'ї Кларенс-хаус.

Принц Чарльз, фото: скріншот з відео
Принц Чарльз, фото: скріншот з відео

"Сьогодні вранці принц Уельський здав позитивний тест на Covid-19 і зараз знаходиться на самоізоляції", — йдеться в заяві.

Заплановані на четвер заходи, в яких планував взяти участь 73-річний Чарльз, скасовано.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Принц Чарльз, фото: GettyImages
Принц Чарльз, фото: GettyImages

У перший раз коронавірус у принца було виявлено в кінці березня 2020 року, незабаром після початку пандемії. Тоді Чарльз і його дружина, герцогиня Корнуольська Камілла перебували на самоізоляції в Королівському замку Балморал в Шотландії.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що один з найбільш одіозних і скандальних російських політиків Володимир Жириновський в ці лютневі дні опинився під наглядом лікарів.

Справа в тому, що Володимир Вольфович заразився коронавірусною інфекцією Covid-19 - фахівці вже діагностували у нього 75% ураження легенів.

Раніше повідомляли, Діма Білан повторив долю Жириновського? Співак розповів про свою термінову госпіталізацію.

Як повідомляв Знай.uа, від "Омікрона" до смерті від вакцини: у МОЗ спростувати п'ять найпопулярніших міфів про коронавірус.

Знай.uа писав, доводиться прив'язувати до ліжка? Жириновський з коронавірусом лежить під ШВЛ в критичному стані, але організм "буянить".