Підліток, який допоміг зібрати понад 60 тисяч фунтів стерлінгів (майже 2 мільйони 280 тисяч гривень) для шестирічного хлопчика, хворого на рак, помер після того, як виявив, що його власний стан невиліковний. Про це повідомляє ВВС.

Як повідомляється, 19-річному РІСУ Ленгфорду в жовтні 2020 року поставили діагноз «остеосаркома». У своєму пості в Facebook його мати повідомила, що у вівторок ввечері він мирно помер вдома в колі сім'ї.

Він пожертвував 1000 фунтів стерлінгів (38 тисяч гривень) і зібрав понад 60 тисяч фунтів стерлінгів для Джейкоба, який також живе в місті Блейнау-Гвент.

"Мій воїн, мій герой, мій син, моя дитина відмовився від боротьби. Він склав свій меч і мирно помер вдома, в оточенні всієї родини. Ми вбиті горем. Моє життя ніколи не буде колишнім", - написала його мати Кетрін Ленгфорд.

Фото: Ріс Ленгфорд, ВВС
Фото: Ріс Ленгфорд, ВВС

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

У 2017 році у Джейкоба діагностували нейробластому, а в 2019 році після лікування у нього не було слідів раку.

Але в грудні його батькам сказали, що» дуже ймовірно", що нова пухлина в його печінці виявиться раковою.

Гроші, зібрані Рисом, підуть на майбутнє лікування Джейкоба, якому, можливо, доведеться поїхати в США для експериментального лікування.

Фото: Джейкоб, ВВС
Фото: Джейкоб, ВВС

На сторінці Jacob's Fight в Facebook було опубліковано повідомлення про те, що думки всіх були з сім'єю Ріса «в цей сумний час».

"Лети високо, Рис, і ми всі так пишаємося і вдячні тобі за те, що ти зробив для нашого Джейкоба», — говорилося в ньому.

Нагадаємо, головні симптоми інфаркту і перша допомога: прості поради, які врятують життя

Як повідомляв Знай.uа, як виявити рак кишечника: головні симптоми, після яких краще побігти до лікаря.

Також портал Знай.uа писав, мама називала скарги сина "дурними": загадкова хвороба паралізувала 4-річного хлопчика