У перших числах лютого популярний стрімінговий сервіс опублікував документалку "The Tinder Swindler" ("Аферист з Тіндера"), яка розповіла історію молодої людини Саймона Леваєва. Цей персонаж представлявся багатієм і обманював довірливих "жінок з грошима".

Фільм Netflix розповідає, як може бути небезпечно знайомитися в мережі і довіряти привабливим молодим людям, які видають себе за мільярдерів.

Стає ще небезпечніше - цей хлопець з'явився в українській столиці, про що свідчить нова публікація в його Instagram.

Публікація Шимона Хаюта, скріншот: Instagram
Публікація Шимона Хаюта, скріншот: Instagram

Шахрая, що фігурує в новому документальному фільмі Netflix "The Tinder Swindler", заблокували в додатку для знайомств.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Шимон Хают знайомився з жінками в Tinder, перш ніж обдурити їх на мільйони доларів після того, як переконав їх повірити, що його звуть "Саймон Леваєв" і що він син ізраїльського алмазного магната Льва Леваєва.

Представники компанії Tinder повідомили, що провели внутрішнє розслідування і тепер Саймона Леваєва більше немає на платформі.

Шимон Хают, фото: Tinder
Шимон Хают, фото: Tinder

Його жертви стикалися з жахливою правдою: все це фейк, а приватні літаки, розкішний образ і п'ятизіркові готелі виявилися лише добре продуманою пасткою. У якийсь момент чоловік повідомляє, що йому потрібні гроші і його життю загрожує небезпека. C кожним разом цифра збільшувалася.

Раніше повідомляли, українець вкрав у жінки ноутбук, а потім ще й серце: в ході розслідування почали разом жити.

Як повідомляв Знай.uа, українцям телефонують "з Приватбанку" і виманюють дані, всі паролі у шахраїв: "Їх покривають".

Знай.uа писав, Tinder заблокував Саймона Леваєва, який виманив у дівчат мільйони: все через документальний фільм Netflix.