Жириновського підключили до ШВЛ - стан критичний: планують везти закордон-ЗМІ

Стало відомо, що через складний перебіг коронавірусу Володимира Жириновського госпіталізували. Повідомляється, що його стан критичний, політика вже підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Повідомляється, що у Жириновського діагностували двостороннє запалення, при цьому його легені вражені на 50 – 75%. Деякі джерела стверджують, що Володимира Жириновського планують перевезти в Ізраїль або Німеччину на лікування.

Володимир Жириновський, скріншот: Youtube
Володимир Жириновський, скріншот: Youtube

Ув'язнений Міхеїл Саакашвілі заспівав гімн України за гратами в грузинському суді - але з прапором ніяково вийшло

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Третій за рахунком президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який вже довгий час перебуває під вартою на батьківщині через звинувачення влади в його незаконному використанні державних коштів, вирішив проявити максимум патріотизму до України і заспівав національний гімн під час засідання суду, який йому включили адвокати на телефоні.

Також Саакашвілі розгорнув український прапор, перебуваючи за гратами в суді. Як він повідомив, жовто-синє полотно йому надіслали українські депутати. Примітно, що тримав він його догори дригом, а української мови була далека від ідеальної.

Міхеїл Саакашвілі, скріншот з відео
Міхеїл Саакашвілі, скріншот з відео

Алек Болдуін вперше повернувся на зйомки після загибелі Українки Галини Хатчінс: "Дивно..."

Алек Болдуін почав зніматися в картині "97 хвилин". Зйомки проходять у Великобританії. Повідомляється, що голлівудський актор брав участь як мінімум у двох сценах: всередині будівлі і на вулиці. Його помітили в темному костюмі з бордовою краваткою. Також за сюжетом фільм нібито розповідає історію про викрадений літак. Авіалайнер ось-ось зазнає аварії, тому влада намагається вирішити ситуацію.

У новій картині Алеку Болдуіну дісталася роль співробітника Агентства національної безпеки. При цьому, акторський склад фільму поки невідомий.

Алек Болдуін, фото: скріншот з відео
Алек Болдуін, фото: скріншот з відео

Артемій Рябчук зізнався, що змусило його зробити жахливий вчинок: "Злість і несправедливість"

Ролик з допиту з'явився у випуску новин "ТСН", і строковик Артемій Рябчук знову вирішив розповісти причину, по якій він влаштував стрілянину, і тим самим вбив п'ятьох. Підозрюваний говорить про те, що напередодні у нього був дуже поганий настрій, і він зважився взятися за зброю, так як втомився все це терпіти. Ось і зважився на стрілянину.

Слідчий далі поставив питання, чи втомився він терпіти таке ставлення до себе, і військовослужбовець Національної гвардії сказав, що це дійсно так.

Артем Рябчук, скріншот: YouTube
Артем Рябчук, скріншот: YouTube

Анна Богдан натягнула трусики поруч з Мішею Заливако і показала величезне пузо: "Я не ідеальна"

Цього разу Анна Богдан поділилася новим постом, в якому сховала якийсь глибокий сенс. Дівчина написала про те, що любов готова стрепіти всі недоліки коханої людини. Також вона заявила, що та картинка, яку бачать всі її шанувальники, далека від ідеальної. Публікацію дівчина доповнила ніжною і зворушливою фотографією зі своїм чоловіком.

А ось у своїх Insta Stories Анна розмістила дещо погарячіше з їхнього особистого життя. У кадрі можна побачити і стрункі ніжки дівчини, і голий торс Михайла Заливако, який вирішив заховати своє обличчя, натягнувши на нього футболку. Мабуть, у парочки тільки почався ранок, так як Анна стоїть з рушником на голові після душу, та й чоловік не при "повному параді". У підписі Богдан зазначила, як сильно її смішить цей знімок і поведінку коханого.

Анна Богдан, скріншот: Instagram
Анна Богдан, скріншот: Instagram