Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, якого звинувачують у кримінальному злочині, у розтраті державних коштів у 2009-2012 роках, заспівав національний гімн України в залі Тбіліського міського суду, де проходить слухання у його справі.

Про це повідомили в виданні "Відлуння Кавказу", а відеоролик із залу суду транслювали грузинські ЗМІ. Третій за рахунком президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який вже довгий час перебуває під вартою на батьківщині через звинувачення влади в його незаконному використанні державних коштів, вирішив проявити максимум патріотизму до України і заспівав національний гімн під час засідання суду, який йому включили адвокати на телефоні.

Міхеїл Саакашвілі, скріншот з відео
Міхеїл Саакашвілі, скріншот з відео

Також Саакашвілі розгорнув український прапор, перебуваючи за гратами в суді. Як він повідомив, жовто-синє полотно йому надіслали українські депутати. Примітно, що тримав він його догори дригом, а українська мова була далека від ідеальної.

Міхеїл Саакашвілі, скріншот з відео
Міхеїл Саакашвілі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У своєму виступі Саакашвілі назвав всі звинувачення безпідставними і звинуватив прокурорів і суд у корупції, що викликало словесну перепалку сторін. Під час судового процесу під будівлею Тбіліського міського суду прихильники обвинуваченого влаштували традиційний мітинг на підтримку колишнього президента і розвісили плакати з написом #Freemisha.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі вперше зізнався, що у нього є 1,5-однорічна донька: мамою виявилася не Єлизавета Ясько

Як повідомляв Знай.uа, у голодуючого 50 днів Саакашвілі почав відмовляти мозок

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Саакашвілі потрапив до реанімації: на 49 день голодування втратив свідомість