З міста Дніпро прийшли доволі сумні новини про те, як на сьогоднішній день йдуть справи в місцевому хлібобулочному виробництві. Справа в тому, що покупець в магазині відомої української мережі супермаркетів "Veles" придбав багет, а ось цей хлібчик виявився небезпечним.

Потім вдома, було у багеті виявлено шматок битого скла з гострими кінцями.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Скло в хлібі, фото: Telegram
Скло в хлібі, фото: Telegram

Повідомляється, що мова йде про супермаркет під назву "Veles", який знаходиться на проспекті Богдана Хмельницького 131. До того ж покупець зробив кілька знімків, на яких видно, що покупець розрізав хліб, витягнув шматок битого скла і поклав його собі на долоню для красномовного доказу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Скло в хлібі, фото: Telegram
Скло в хлібі, фото: Telegram

Скло в хлібі, фото: Telegram
Скло в хлібі, фото: Telegram

Можна тільки уявити, скільки ж таких багетів пішло з партії в магазини, адже це тільки один шматочок від скляного виробу.

Просто таких шматків може вистачити на цілу партію, і неясно, що ж це було - якась помста на виробництві або просто випадковість з необережності, або можливо сумний збіг обставин на автоматичному виробництві.

Раніше повідомляли, жінка придбала в магазині морозиво з металевою "острінкой" - "Виробник вибачився".

Як повідомляв Знай.uа, ціна злетіла до 50 грн: українцям показали, де можна дешево купити гречку.

Знай.uа писав, водій маршрутки вигнав українку з транспорту: не сподобалося, що передала цілих 100 гривень.