На заході Колумбії в результаті сильних дощів стався зсув через який загинули і постраждали місцеві жителі. Число загиблих досягло 14 осіб, проте ця цифра ще не остаточна. Про це пише Associated Press.

Сильні дощі обрушилися на Західну Колумбію і призвели до зсувів, які забрали життя щонайменше 14 осіб. Також в результаті природного явища багато людей отримало травму. На даний момент відомо про 35 постраждалих.

Зсув. Фото: apnews
Зсув. Фото: apnews

При цьому представники влади заявили, що один місцевий житель в Рісаральді, в муніципалітеті Перейра пропав безвісти після зсуву. Невідомо чи зміг він вижити, тому число загиблих може збільшитися.

Міський голова Перейри Карлос Майя попередив жителів, що небезпека ще не минула і в цьому районі зберігається небезпека зсувів. Він закликав громадян покинути місто, щоб уникнути подальших жертв.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Зсув. Фото: apnews
Зсув. Фото: apnews

Зазначається, що вже було евакуйовано понад 60 будинків. Президент Колумбії Іван Дуке звернувся до народу і висловив співчуття сім'ям, які втратили рідних.

Раніше Знай писав, "бандит" на вазі збив трьох школярів на переході - машина тонована, напевно, не бачив. Мить зіткнення зафіксували відеофіксатори в інших учасників дорожнього руху.

Також ми писали, вибух вантажівки з мотоциклом залишив жменьку попелу на місці села: загинуло 17 осіб, близько 500 будинків зруйновано.

Нагадаємо, перелом хребта і струс: брила льоду впала на пенсіонерку прямо під час молитви біля церкви. З даху посипався сніг, а разом з ним і крижана брила, яка впала пенсіонерці прямо на спину.