У Нацполіції Донецької області повідомили про трагедію, яка сталася у Покровському.

Повідомляють, що через несправне пічне опалення у приватному будинку трапилася пожежа, в результаті чого загинули - чоловік, та двоє дітей 12 років хлопчик та 2 років дівчинка. Про це інформацію оприлюднила Нацполіція у Донецькій області.

Після того, як до рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу, виїхала бригада ДСНС та швидка допомога. На жаль, приїзд рятувальників не встиг запобігти нещастю. Двоє дітей та чоловік 34-років загинув внаслідок пожежі.

Пожежа. Фото: YouTube
Пожежа. Фото: YouTube

Дружину у важкому стані вдалося реанімувати та доправити у шпиталь.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Родина на обліку в поліції та соціальних службах Покровська не перебувала. Попередня причина пожежі - порушення правил експлуатації пічного опалення", - повідомляють у Полиції

Інформацію за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

Також у Нацполіції повідомляють, що вже від початку 2022 року через пожежі загинуло 16 людей, з них двоє дітей.

Пожежа. Фото: YouTube
Пожежа. Фото: YouTube

Нагадаємо, раніше рідна сестра "дніпровського стрілка" Артема Рябчука зізналася про "підозріле" у переписці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дніпровський стрілець відмовився від усіх своїх свідчень, за порадою адвоката.

Також "Знай.ua" писав, що 15-річна школярка потрапила під потяг, але дивом вижила.