Дівчинку збив вантажний потяг, вона дивом залишилася жива, медики відправили дитину в обласну реанімацію

Дівчина 15 років вирішали перейти залізничну колію, у невідведеному на місці, вона йшла цілеспрямовано і потрапила під колеса вантажного потяга. Відео з камер спостереження потрапило в Telegram-канал.

На відео видно, що дитина пішла до потягу саме тоді, що при переході колії, він її "наздогнав". Видно, що дитина відлетіла між рейки.

У повідомленні медиків, які приїхали на місце трагедії, йдеться, що потяг зачепив дівчину, та описані травми, які отримала школярка.

"Локомотив на залізничому шляху маневрував та зачепив дівчину 15 років. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждала отримала відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, забійні рани тім'яної ділянки голови, закриту травму шийного відділу хребта і була госпіталізована спочатку до лікарні у м. Оріхів, а надалі реанімаційною бригадою була транспортована до лікарні у м. Запоріжжя", - йдеться у повідомленні обласного центру екстреної медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кадр з відеo випадку на колії. Фото: Telegram
Кадр з відеo випадку на колії. Фото: Telegram

У повідомленні на телеграм-каналі йдеться, що на машиніста відкрили кримінальне провадження. Проте на відео чітко видно, що дівчина навіть не глянула вбік, перед тим як йти через колії. Припускають два варіанти, або вона це робила навмисне, або була в навушниках. Проте, якби машиніст дав звуковий сигнал, можливо трагедії б не трапилося.

Нагадаємо, раніше жінка випала з автобуса для вечірок під час танцю, залишилось без мами 5 дітей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", військовий вертоліт розбився посеред річки.

Також "Знай.ua" писав, що патрульні спіймали водія, який 70 років проїздив без прав і жодного разу не потрапив у ДТП.