З Дніпропетровської області прийшли дуже тривожні новини. Справа в тому, що в місті Кривий Ріг жорстко побилися кур'єр служби доставки і його "клієнт". В один роковий момент чоловіки почали сперечатися, тому що доставщик, як виявилося, привіз замовлення зовсім за іншою адресою.

Без сутички не обійшлося, замовник після бійки взяв холодну зброю і проколов на кур'єрському авто шини.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Сутичка кур'єра і замовника, фото: Telegram\\"СВОИ"
Сутичка кур'єра і замовника, фото: Telegram\\"СВОИ"

За інформацією журналістів, Криворізький кур'єр привіз замовнику млинці на службовому автомобілі, однак він припаркувався не біля того під'їзду, ну і тут почалося...

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Клієнт виявився норовливим, йти зайві 10 метрів він не захотів. Кур'єр теж виявився впертим. Він не захотів йти до клієнта. Чоловіки почали сваритися, все переросло в бійку. Однак кулаками вони не обмежилися.

Сутичка кур'єра і замовника, фото: Telegram\\"СВОИ"
Сутичка кур'єра і замовника, фото: Telegram\\"СВОИ"

Кур'єр намагався забризкати клієнта з газового балончика, а той у відповідь дістав предмет, схожий на пістолет. А потім чоловік ще й прорізав доставщику шину. На місце інциденту викликали патрульних поліцейських. На превелике щастя родичів і близьких, а також перехожих, ніхто в результаті сварки не постраждав, тільки, схоже, млинці зовсім охололи.

Раніше повідомляли, 27-річний чоловік ледь не вбив гарячою сковорідкою свого друга: відмовився їсти його смажену картоплю.

Як повідомляв Знай.uа, бійка за їжу: понад 40 відвідувачів влаштували масове побоїще стільцями через брак м'яса за шведським столом.

Знай.uа писав, біля обмінника валют у Києві поранили ветерана АТО - поліція готується до штурму.