У кожній країні існують свої традиції і правила, зокрема щодо вшанування пам'яті покійних. До померлих завжди ставляться з повагою, але серед американських підлітків з'явився новий тренд, який виходить за рамки розумного. Про це пише telegram-канал "Стрічка дна".

У 2021 році одна з користувачок TikTok задала дивний тренд. Дівчина разом зі своєю сестрою виконала пісню над відкритою труною своєї матері. Ролик став популярним серед американських підлітків і ті почали повторювати, проте одними піснями вже не обмежувалися.

Кадр з відео. Фото: скріншот youtube
Кадр з відео. Фото: скріншот youtube

Деякі підлітки влаштовували справжнісінькі "танці на кістках", виконуючи тверк на могильній плиті кращої подружки, а хтось додумувався навіть кидати прах батька прямо на панахиді.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

У мережі розгорівся неабиякий спорт з цього приводу. У той час як одні вважають таку поведінку аморальним і не правильним, інші захищають авторів подібних роликів, відзначаючи, що люди по-різному справляються з втратою і це цілком нормальне явище.

Раніше Знай писав, підлітки відправили водія автобуса на лікарняне ліжко через дрібне зауваження.

Також ми писали, стіни розвалюються, а на підлозі тазики: українці показали, що діється в поліклініці під час піку епідемії.

Нагадаємо, екзотичний "бонус": жахливий павук-мисливець з черепом на спині був знайдений в пачці бананів в супермаркеті. Тривогу забили співробітники супермаркету, які виявили павука в коробці з бананами.