У Сочі, Росія, сноубордисти врятували хлопчика, який провалився в яму під снігом. Дитина перебувала в холоді під снігом близько півгодини, і врятувати його вдалося тільки дивом, передають місцеві ЗМІ і телеграм-канали.

Як повідомляється, хлопчик на лижах звернув з траси і провалився в глибоку яму. Вибратися самостійно у нього не вийшло, тому юний лижник почав кликати на допомогу.

На щастя, раптове зникнення хлопчика встигли помітити сноубордисти постарше, які їхали слідом за ним. Вони кинулися на виручку маленькому гірськолижнику.

Один хлопець поклав свою дошку поперек ями і постарався дістати дитину, друзі йому в цьому допомагали, як могли. Спільними зусиллями хлопчика вдалося витягнути з пастки.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Життю і здоров'я дитини вже нічого не загрожує. Тим не менш, місцева прокуратура ініціювала перевірку умов на гірськолижних курортах.

Скрін, відео Телеграм
Скрін, відео Телеграм

Інструктори та рятувальники звернулися до батьків з проханням більш уважно стежити за своїми дітьми на гірськолижних трасах. Ні в якому разі не можна відпускати малюків кататися без нагляду.

Нагадавши, п'ятирічний хлопчик помер після тижневого перебування в 32-метровому колодязі: весь світ оплакує непоправну втрату.

Як повідомляв Знай.иа, зажувало в верстаті: вагітна дівчина померла під час співбесіди на заводі

Також портал Знай.иа писав, що водій маршрутки помер на очах у пасажирів, копи заговорили про "умисне" - "Забрали на експертизу"