Поранена дівчина, яку рятували та збирали по крихітках лікарі, зважилася прокоментувати те, що сталося у трагічну ніч.

Дівчина постраждала якнайважче, це 22-річна Жанна Шарова. У своєму коментарі для ТСН, вона зізналася, що не знала ні як звати цього хлопці, ні прізвище, а все тому, що у нічні караули майже не заступала.

У неї потрапили три кулі, внаслідок чого було пошкоджено хребець, кишечник, печінку, і було втрачено багато літрів крові. Вона пройшла через серйозні операції, втратила півтора метри кишки, але, за прогнозами лікарів, ще зможе знову ходити.

Жанна Шарова. Фото: YouTube
Жанна Шарова. Фото: YouTube

Дівчина заявила, що не те що не мала конфлікту з підозрюваним, вона навіть його не бачила до тієї ночі.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Я цього чоловіка взагалі не знаю. Я тільки запам'ятала його лице. Ні імені, ні прізвище я його не знала. Я дуже рідко заступала у цей караул, там де срочна служба. Я не знаю, чому він так вчинив", - заявила Жанна.

Нагадаємо, 27-го січня, у Дніпрі у військовій частині на ПМЗ 20-річний солдат відкрив вогонь по товаришах по службі, п’ятеро загибли. Пізніше, Артемія Рябчука, який розстріляв товаришів по службі, затримали правоохоронці. Як виявилося, він вирішив здатися сам. Солдат повідомив деталі злочину.

Нагадаємо, раніше рідна сестра "дніпровського стрілка" Артема Рябчука зізналася про "підозріле" у переписці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нові подробиці у справі Дніпровського стрілка Артемія Рябчука. Він вирішив відмовитися від усіх своїх свідчень.

Також "Знай.ua" писав, що поліція продовжує пошук жінки, яка підвозила Артемія Рябчука у ніч розстрілу.