Діти від чотирнадцяти років мають право отримати "ковидну тисячу". Про це повідомляє телеграм-портал Міністерства цифрової трансформації.

З 19 2021 року Грудня вакциновані українці отримують тисячу гривень за повний курс вакцинації. Для цього потрібно бути зареєстрованим в додатку" Дія " і зробити два щеплення якийсь із зареєстрованих в нашій країні вакцин.

Додаток “Дія”, фото Міністерство цифрової трансформації України
Додаток “Дія”, фото Міністерство цифрової трансформації України

На даний момент на дану послугу було подано 8,2 мільйона заявок, оформлено 9,3 мільйона карток і витрачено два з половиною мільярди гривень.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

З 17 лютого розраховувати на тисячу гривень можуть діти від чотирнадцяти років. Для цього треба.

  • Відкрити карту епідтримки в одному з банків-партнерів;
  • Подати заявку в додатку" Дія " — натиснути послуги 👉 🏻 підписка 👉 🏻 отримати допомогу.

Крім цього, розширився перелік потреб, на яку можна витратити "ковидну тисячу". Тепер на ці гроші можна придбати спортивні товари, Канцтовари або освітні курси.

Додаток Дія, скріншот з відео
Додаток Дія, скріншот з відео

Раніше ми повідомляли, що "зелені" сертифікати почали масово скасовувати. Навіть незважаючи на те, що випадків по всьому світу стає тільки більше, ряд країн прийняли рішення призупинити дію сертифікатів. Йдеться зокрема про уряд Литви.