У Києві побили радника генпрокурора Ірини Венедиктової: "Отримуй за наш народ"

У столиці був побитий радник генпрокурора України Зураб Адеішвілі. Він знаходився на вулиці, коли до нього підійшли невідомі, запитали у нього ім'я та прізвище. У той момент, коли зловмисники впізнали його особу, то накинулися з кулаками. Побиття супроводжувалося вигуками: "Отримуй за наш народ!".

Зураб Адеішвілі за освітою юрист і був депутатом грузинського парламенту з початку двохтисячних років. Адеішвілі був найближчим соратником Михайла Саакашвілі. У 2015 році його призначили радником уряду України. Згодом при уряді Зеленського Адеішвілі отримав посаду генерального прокурора України Ірини Венедиктової.

Зураб Адеішвілі. Фото: скріншот відео
Зураб Адеішвілі. Фото: скріншот відео
Зураб Адеішвілі. Фото: скріншот відео

11% на капусті і 5% на картоплі: як в Україні зросли ціни на популярні овочі

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Експерти відзначили, що за останні два тижні капуста стала дорожчою як мінімум на 11%, і в середньому в магазинах можна побачити ціну 21,59 гривень за кілограм. Морква виросла в ціні мінімум на 10%, і тепер середня вартість на ринку 14,70 гривень. Цибуля стала дорожчою на 7% - 15,40 гривень; буряк на 7% - 16,40 гривень; і картопля приблизно на 5% - до 9,14 гривень.

Не можна не відзначити, що в січні індекс продовольчих цін склав 135,7. І це на 1,1% вище, ніж було в грудні 2021 року. Виходить, що після новорічних свят зростання цін на продукти продовжилося.

Магазин. Фото: Агроинвестор
Магазин. Фото: Агроинвестор
Магазин. Фото: Агроинвестор

У ДБР допитали копа, який оформив ДТП зі "Слугою" Трухіним: боді-камеру з відео більше не бачив

У понеділок, 7 лютого патрульного Сергія Петрика, який розповів журналістам подробиці скандального ДТП з нардепом Олександром Трухіним, запросили на допит до Держбюро розслідувань. Поліцейський відмовився детально розголошувати подробиці процесуальних дій, посилаючись на таємницю слідства.

Нагрудну камеру, на яку було записано відео з місця аварії, Сергій Петрик здав в IT-відділ після повернення на базу. Крім цього, патрульний відмовився давати коментарі щодо того, чи перебував за кермом автомобіля Audi A8 чоловік у Червоній кофті, нагадавши про кримінальну відповідальність за порушення таємниці слідства.

Патрульний Сергій Петрик, скріншот з відео
Патрульний Сергій Петрик, скріншот з відео

Донька Костянтина Меладзе зробила неймовірне на "Голосі країни-12": "Ніби Уїтні Х'юстон воскресла"

Донька продюсера Костянтина Меладзе, Лія Меладзе, вийшла на сцену в українській версії шоу "Голос країни" і змусила розвернутися до себе всіх чотирьох суддів. У третьому випуску 12 сезону Лія виконала на сліпих прослуховуваннях пісню "Hallelujah" Леонарда Коена. Не дивлячись на такий успіх, багато глядачів скептично поставилися до реакції суддів і вважали її перебільшеною.

"Лія Меладзе в "Голосі" - а що це було? Вийшла дівчина, красиво заспівала Hallelujah, але явно без ефекту вау. А судді поводяться так, ніби Уїтні Х'юстон воскресла. Лія аж чотири крісла розгорнула і вибрала Дорофєєву. При чому сама вона дуже навіть розташовує, і видно, що хвилювалася. Але з ажіотажем навколо виступу перебір. Це ж не театральний гурток, їй-богу", - пишуть в співтоваристві "Культурна пральня" в телеграмі.

Фото: Лія Меладзе, соцмережі
Фото: Лія Меладзе, соцмережі

Slavia назвала те, що зруйнувало шлюб з Дзідзьо: "Можуть забрати..."

Ярослава, до того ж, активно розвиває свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить трохи більше 24 тисяч чоловік. Там співачка ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя. На цей раз вона вирішила обговорити з передплатниками тонкощі відносин між людьми.

"Якщо у відносинах все нормально, все стабільно, але немає щастя, це болото. З цієї зони комфорту важко вийти, тому що нам важко від чогось відмовитися. У відносинах є цикли: 9 років, потім криза в 18,6. в цей час розлучаються багато пар. Якщо Всесвіт бачить у вас потенціал-у вас можуть просто з-під ніг забрати маленький світ, який ви насиділи, і сказати: - " Давай, починай заново!". Звичайно, спочатку людина знаходиться в шоці, але потім йде в сильний розвиток", - впевнена Slavia.

Slavia, фото з Instagram
Slavia, фото з Instagram