Рятувальникам і волонтерам не вдалося врятувати життя п'ятирічному хлопчикові Райану, який провалився в колодязь на півночі Марокко, в місті Тармут.

Після декількох днів старанної роботи рятувальникам все ж вдалося дістати дитину з 32-метрового колодязя, в який він з необережності провалився під час ігор з друзями. Але, на жаль, хлопчик не вижив.

П'ятирічний Райан з Марокко, фото з Twitter
П'ятирічний Райан з Марокко, фото з Twitter

Відомо, що під час падіння він сильно пошкодив голову і хребет, тому вибратися самостійно не міг. Протягом усього часу рятувальники спускали йому по тросу воду і їжу, а за станом стежили по камерах.

Волонтери та співробітники екстрених служб копали яму паралельно колодязю, щоб витягнути дитину. Коли вони дісталися до покаліченого Райана і намагалися доставити на ношах в швидку, він несподівано помер. Король Марокко Мохаммед VI підтвердив загибель хлопчика і висловив співчуття батькам.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Варто відзначити, що за всією цією рятувальною операцією спостерігав практично весь світ. Навколо місця розкопок збиралися натовпи небайдужих людей, а хештег #SaveRayan став один з найпопулярніших в Твіттері.

Нагадаємо, робітниця заводу не знала, що злизує радіацію, поки у неї не відпала щелепа: трагічна історія збірки годинника

Як повідомляв Знай.uа, зажувало верстаті: вагітна дівчина померла під час співбесіди на заводі

Також портал Знай.uа писав, що водій маршрутки помер на очах у пасажирів, копи заговорили про "умисне" - "Забрали на експертизу"