Співробітники NASA виявили входи у величезні підземні тунелі. Про це повідомляє телеграм-портал Naked Space.

Червону планету досліджував орбітальний апарат Mars Reconnaissance Orbiter і зафіксував незвичайне явище: глибокий провал діаметр в сто вісімдесят метрів в марсіанському грунті.

Стінки провалу становить гладка піщана порода, при цьому поглиблення направлено на південний схід.

Марсохід
Марсохід

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дане відкриття стало інтригою у вивченні Марса. Зокрема, вчені припустили, що провал - результат комплекс підземних каналів, які сформувалися через лавові річки.

Крім того, наявність величезних печер під поверхнею Марса на руку тим, хто мріє заселити планету. Печери могли б стати дуже підходящим місцем для спорудження перших колоній.

Марсохід Perseverance, скріншот: YouTube
Марсохід Perseverance, скріншот: YouTube

Раніше портал Знай.иа повідомляв, Марс готує удар по всіх знаках Зодіаку? Чим закінчиться січень і Березень за прогнозом астролога Булатова. Відомий астролог розповів, як відіб'ється перебування планети Марс в знаку Козерога на всіх представників зодіакального кола.

Також портал Знай.иа назвав найуспішніші знаки Зодіаку в лютому: кому зваляться з неба гроші, а хто знайде справжнє кохання. Астрологи можуть розрахувати як ті чи інші планети і розташування сузір'я буду впливати на знаки зодіаку. Кому пощастить, а кому слід бути обачним.

Знай.ІА писав, ходить на каву і катається по магазинах: Житомирський котик Міккі став улюбленцем українців, як живе пухнастик