Відомий астролог розповів, як відіб'ється перебування планети Марс в знаку Козорогу на всіх представників Зодіакального кола

Про те, до чого варто заздалегідь підготуватися абсолютно всім знакам Зодіаку, в період з 24-е січня по 6-е березня поточного року, оскільки войовнича планета може досить негативно вплинути на життя, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, пише езотерик Борис Булатов.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Овнам доведеться напружитися, і докласти всі свої сили абсолютно до всіх сфер: бізнесу, кар'єрі, професійної діяльності, перехоплення влади, але пріоритет у величезній невтомності - це дійсно допоможе досягти очікуваних результатів.

Тельцям також доведеться поборотися, але вже за суспільне визнання, в основному, в освіті, мистецтві, справах, що мають відношення до туризму, законодавства та іншого.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Близнюків навпаки настав час повного оновлення: непогано б знайти "точку опори" і провести активну "ревізію" в житті - все віджиле і заважає, варто швидше "виявити, знешкодити й знищити!".

Ракам краще б трохи більше часу приділяти партнерам, і не важливо, ділові це, або ж любовні зобов'язання: пасивність обов'язково покарають, і, в підсумку, повністю перехоплять ініціативу, відсунувши вашу думку на другий план.

У Левів вельми сприятливий період для безкомпромісних рішень і освоєння великого обсягу роботи: тільки подібні дії зможуть значно просунути трохи зів'ялий бізнес.

У Дів не буде особливого вибору, і доведеться "охопити неосяжне": тільки володіння різноманітними навичками, від спорту до музикування, включаючи здатність до чималого фізичного напруження, дозволять заволодіти почуттями абсолютно всіх оточуючих.

Ваги можуть не очікувати "подачок зверху": для переправи до кисільних берегів, через бурхливу молочну річку, для початку краще б побудувати відповідний міст, і міцніше. Крім того, випадуть непрості часи для збереження внутрішньої рівноваги, нерухомості, сім'ї, а можливо і всіх фінансів.

Скорпіонам краще б переступити через власні комплекси та гучно заявити про себе, але варто виразніше висловлювати власні думки, попередньо зробивши далеко простягаються ідеї цікавими й привабливими для оточуючих.

Стрільцям непогано б приготуватися до численних турбот, які торкнуться заробітки, збереження майна, правильне використання власних ресурсів, не виключаючи накопичені навички в цілком справжньому житті.

Козероги виявляться в обставинах, коли необхідно буде застосувати максимум ініціативи, докласти побільше зусиль і не втрачати активності: якщо розслабитися, навколишні люди, а можливо й обставини, просто примусять до малоприємних дій.

Водоліям краще поводитися непомітно, і приховувати справжні наміри від оточуючих: перш ніж приступити до реалізації проєктів, приділіть час глибокій розвідці, не забуваючи про власні напрацювання і деяких специфічних навичок.

Рибам теж краще на час притихнути, а енергійність залишити для колективних інтересів, спільних проєктів і відносин з друзями: це допоможе "перехопити" непогані ідеї, і відкриє шлях до нових можливостей.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що в одній з російських шкіл, кухар не користувався кухонним приладдям, і розкладав їжу прямо руками.

Також раніше ми інформували про те, що, яке відмінне блюдо можна приготувати, взявши за основу цибулю, борошно і коньяк.

А до цього наш портал повідомляли про те, що в Україні, зовсім випадково, змогли знайти "Таврію" - пікап в ідеальному стані.