У штаті США Джорджія можна дуже оригінально помститися своїм колишнім в День святого Валентина. Департамент поліції штату запропонував доносити на своїх колишніх, якщо вони порушують закон. Про це правоохоронці повідомили у соцмережі facebook.

Місцеві поліцейські пропонують доносити на своїх колишніх, щоб помститися в День святого Валентина. Так, якщо людина знає, що у колишньої другої половинки є неоплачені штрафи або про будь-які інші правопорушення, то він може зателефонувати поліцейським, повідомити їх і навіть отримати нагороду за це.

Поліція. Фото: скріншот youtube
Поліція. Фото: скріншот youtube

У Департаменті поліції зазначили, це особлива пропозиція до Дня Всіх Закоханих і передбачає дуже привабливі нагороди. Все виглядає, як жарт, проте цілком ймовірно, що правоохоронці могли запустити таку акцію, щоб підвищити розкриття.

Поліція. Фото: скріншот youtube
Поліція. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень
Показати ще

"Особлива пропозиція до Дня святого Валентина включає в себе набір платинових браслетів обмеженого випуску, безкоштовне транспортування з шофером, мінімум одну ніч проживання в розкішних п'ятизіркових номерах і професійні гламурні знімки, які будуть розміщені в Інтернеті для загального огляду", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, невідомий проник у квартиру закоханих і при сплячому нареченому "поглумився" над дівчиною, після ще 20 тисяч гривень забрав.

Також Знай писав, що патрульні спіймали водія, який 70 років проїздив без прав і жодного разу не потрапив у ДТП.

Нагадаємо, шкільного кухаря застали зненацька в їдальні: накладав руками їжу в тарілки, діти зняли все на камеру.