У Польщі група підлітків побила водія. Потерпілий виявився українцем і був госпіталізований з численними травмами. Подробиці інциденту повідомляє Kurier.

Інцидент стався в польському місті Щецин. До міського автобуса № 85 сіла група підлітків з п'яти осіб. Незабаром вони почали порушувати громадський порядок, зокрема вживати спиртні напої в салоні і навіть курити.

Кадр з відео. Фото: скріншот youtube
Кадр з відео. Фото: скріншот youtube

Українець, який був водієм автобуса, закликав підлітків дотримуватися порядку і зробив їм зауваження. Такий розклад, мабуть, не підійшов хлопцям і вони накинулися на чоловіка і сильно побили. Відзначається, що били чоловіка по всіх частинах тіла. В результаті інциденту 53-річний українець отримав черепно-мозкові травми, переломи ребер і носа.

Кадр з відео. Фото: скріншот youtube
Кадр з відео. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Чоловік був госпіталізований в місцеву клініку, де лікарі встановили, що у потерпілого спостерігаються також травми голови, обличчя і спини.

Інцидентом займаються правоохоронці, проте особи нападників поки встановити не вдалося.

Раніше Знай писав, дівчину з ДЦП "викинули" на вулицю з торгового центру:"лякаєте людей". Охорона вигнала дівчину, заявивши, що вона заважає відвідувачам.

Також ми писали, стіни розвалюються, а на підлозі тазики: українці показали, що діється в поліклініці під час піку епідемії.

Нагадаємо, екзотичний "бонус": жахливий павук-мисливець з черепом на спині був знайдений в пачці бананів в супермаркеті. Тривогу забили співробітники супермаркету, які виявили павука в коробці з бананами.