Протоієрей Геннадій Шкіль відповів на низку запитань парафіян. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

У TikTok набирає популярність протоієрей Геннадій Шкіль, на який вже підписалося понад 225 тисяч осіб при 2,2 мільйонах лайків на відео. Чоловік просвіщає аудиторію на тему православ'я і релігії, розповідаючи, що можна робити, що заборонено, а що, в принципі, зовсім нелогічно. Зазвичай священику задають прості і побутові питання.

священники
священники

5 лютого чоловік опублікував відео в Тікток, на якому він відповів питання передплатників. Примітно що Шкіль відповідав на питання без слів-кивком голови.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Священик зазначив, що відносини після п'ятдесяти між чоловіком і жінкою, які стали жити разом і не розписувалися, є блудом. Також він заспокоїв парафіянина, який зазначив, що після смерті бабусі помер її син. Священик Геннадій Шкіль зазначив, що жінка не могла його забрати.

Крім цього, священик зазначив, що церквою не визнається існування рядових проклять. Також, на думку протоієрея, парафіяни храму мають право на вінчання навіть у них є один Хрещений батько або мати.

Раніше ми писали про те, що "слуга" Господа пояснив, де був Бог, коли жінка вмирала під льодом на Водохреща: "це не православне"

Нагадаємо, мужчина в рясі священика влаштував неправославні розбірки на пошті: "та пішла ти, тварюка!"

Як повідомляв Знай.uа, взяли приклад з Melovin? 125 священиків-католиків зізналися у своїй орієнтації

Також портал Знай.uа писав, що глава УГКЦ Блаженніший Святослав попросив українців долучитися до Всесвітньої молитви за мир: "де б ви не були"