27-річна Христина пережила невдалу операцію на носі, через що відчувала труднощі з диханням. Як дівчина стала жертвою пластичної хірургії, розповіли на youtube-каналі TUT.BY.

Все почалося в дитинстві, коли Христину вдарив хлопчик і її ніс придбав дивну форму. Це породило багато комплексів і щоб відчувати себе впевненіше, дівчина задумалася про пластичну операцію.

Жертва пластичної хірургії. Фото: скріншот youtube
Жертва пластичної хірургії. Фото: скріншот youtube

Одного разу батько Христини сказав, що готовий оплатити процедуру і дівчина разом з мамою знайшла хірурга. Фахівця вибрали за порадою знайомих і не роздумуючи погодилися на операцію. Хірургічне втручання пройшло нормально і Христина повернулася додому, але незабаром помітила, що з носом далеко не все в порядку.

Жертва пластичної хірургії. Фото: скріншот youtube
Жертва пластичної хірургії. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Дівчина розповіла, що коли набряк пройшов, то вона зрозуміла, що з носом щось не так. Вона помітила, що ніздрі стали різними і з'явилося незрозуміле утворення в ніздрі. Христина повернулася в клініку і попросила все виправити, проте там лише розвели руками і запевнили, що все нормально. Ніздрі підрізати все-таки погодилися, проте освіта залишилася і заважала дівчині дихати.

Після цього Христина відвідала багато пластичних хірургів в надії виправити ніс. Однак всі фахівці заявляли, що вона всьому виною невдала операція і тепер нічого зробити не можна.

Раніше Знай писав, медики влаштували коридор пошани жінці, яка посмертно врятувала чотири життя - "Чоловік і діти погодилися".

Також ми писали, мати жбурнула свою трирічну дочку в ведмежий вольєр в зоопарку: очевидці вкрилися сивиною.

Нагадаємо, мама залишила 2-річну дочку з нянею і більше ніколи не побачила живою.