Люди часом йдуть на необдумані вчинки, які бентежать оточуючих і лише викликають питання, що ж ними керує. Так, в мережі з'явилося відео, на якому голий чоловік роз'їжджав по місту на капоті "Волги". Про це повідомляє telegram-канал "SHOT".

Інцидент стався в суботу, 5 січня в російському місті Новосибірськ. На вулиці помітили автомобіль "Волга", на капоті якого сидів голий чоловік. На ньому не було навіть білизни, при цьому навколо снігові замети, тому температура явно не "плюсова".

Чоловік на "Волзі". Фото: скріншот youtube
Чоловік на "Волзі". Фото: скріншот youtube

Те, що відбувається зняли на камеру очевидці, зазначивши, що таке їм доводиться бачити вперше.

"Він без трусів! Такого я ще не бачила!",- сказала дівчина, що знімає відео.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

До слова, невідомо, що змусило чоловіка роздягнутися і в такому вигляді покататися по місту. Може бути це був пранк, оскільки один з пасажирів знімав те, що відбувається на телефон, а може бути він просто програв суперечку, а друзі придумали "оригінальне" покарання.

Чоловік на "Волзі". Фото: скріншот youtube
Чоловік на "Волзі". Фото: скріншот youtube

Втім, як відомо, інцидентом зацікавилися правоохоронці, оскільки водій "Волги" порушив правила дорожнього руху і тепер повинен буде заплатити штраф.

Нагадаємо, що шкільного кухаря застали зненацька в їдальні: накладав руками їжу в тарілки, діти зняли все на камеру.

Також Знай писав, касирка-гладіатор провчила грабіжника, який погрожував їй дверною ручкою: "пакет з пакетами" перетворився на зброю.

Раніше ми писали, продавчиню зловили, коли вона надавала "товарний вигляд" овочам, обполіскуючи їх в калюжі. Жінка вирішила помити картоплю в калюжі перед тим як продати, але не знала, що її знімають на камеру.