У суботу, 5 лютого проросійські збройні формування вкотре порушили тишу на Донбасі. Противник задіяв безпілотник і з його допомогою скинув чотири саморобні вибухові пристрої в селищі Павлопіль, що недалеко від Маріуполя. Про це виданню "Новини Донбасу" повідомив глава Сартанської військово-цивільної адміністрації Олександр Куркчі.

Бойовики влаштували бомбардування в Павлополі близько 12 години дня, в суботу, 5 лютого. Вибухові пристрої були скинуті на будівлю непрацюючої школи і у двір житлових будинків. В результаті вибуху було пошкоджено дах на будівлі школи, а також два вікна в одному з житлових будинків.

ЗСУ. Фото: скріншот youtube
ЗСУ. Фото: скріншот youtube

На щастя, в результаті атаки проросійських збройних формувань ніхто з людей не постраждав. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції для встановлення всіх деталей інциденту.

Бійці ЗСУ, скріншот: YouTube
Бійці ЗСУ, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто нагадати, що 5 лютого один український захисник був поранений в результаті обстрілу бойовиками недалеко від населеного пункту Харчовик. Зазначається, що противник вів вогонь по позиціях ЗСУ зі стрілецької зброї.

Раніше Знай писав, вороги обстріляли сили ЗСУ на Донбасі, поранений український воїн - в якому він стані.

Також ми писали, кілька десятків зупинили цілу армію: згадуємо подвиг Героїв Крут, коли юні українці віддали все, щоб зберегти країну.

Нагадаємо, службовець Олена вивезла із зони бойових дій більше десятка поранених і врятувала всіх до єдиного: "Відчуваю себе корисною". Військовий медик розповіла, як рятувала життя на передовій.