З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі сумні новини, які буде корисно почитати навіть українським пенсіонерам. Справа в тому, що москвичка Зоя Іванівна — самостійна, бадьора 81-річна москвичка, яка до 74 років працювала головним бухгалтером в серйозних організаціях, але з новомодними гаджетами розібралася не до кінця.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з московських видань.

Скрін, відео YouTube Інтернет-шахрай
Скрін, відео YouTube Інтернет-шахрай

Жінка веде активний спосіб життя і збирає на автомобіль: вдалося відкласти майже мільйон (приблизно 300 тис грн). З гаджетами бабуся теж працювати вміє, у неї навіть є онлайн-банк, де на рахунку лежить 502 тисяч (ще 400 (150 тис грн) зберігалися готівкою).

А якщо раптом додаток заглючить, і Зоя Іванівна, наприклад, не зможе увійти до "особистого кабінету", то їй завжди допоможуть співробітники цього самого банку. Так і сталося. Відповідальні працівники порадили пенсіонерці терміново змінити пароль. Але їй було ніколи: вона поспішала в магазин.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

До зміни пароля руки у бабусі дійшли тільки через кілька днів. Відкривши додаток, замість півмульта зайнята дама побачила на рахунку 500 рублів (150 гривень).

У банку повідомили, що за останні кілька днів її гроші звичайними транзакціями було переведено на чужий рахунок. Поліція з'ясовує, хто скоїв таку зухвалість і відстрочив придбання Зоєю Іванівною автомобіля.

Раніше повідомляли, кредити на 250 тисяч, психлікарня і загроза життю: аферист з Tinder зачаровував дівчат і залишав ні з чим.

Як повідомляв Знай.uа, "Дія" вберегла українців від кредитів: шахраям не дісталося жодної копійки.

Знай.uа писав, в Україні частіше почали підробляти водійські права: як перевірити своє посвідчення на справжність.