Для всіх жителів української столиці, а також для постійних жителів інших областей у нас є дуже красномовні знімки з Київської поліклініки, які можуть викликати напад печалі. Справа в тому, що відвідувачка "центру сімейної медицини", який розташовується за адресою Щербаківського, 70 сфотографувала інтер'єр коридорів. Дані знімки нагадують просто "постапокаліптичну" сцену з голлівудського бойовика.

Про це стало відомо завдяки знімкам мешканки Києва Наталії Стависької в мережі Facebook.

Лікарня на Щербаківського, 70 // фото: Facebook
Лікарня на Щербаківського, 70 // фото: Facebook

Ми вже знаємо, що мова йде про поліклініку Щербаківського, 70. Відповідні знімки закладу опублікувала киянка Наталія Стависька в соціальній мережі Facebook. Підлоги там вистелені рушниками, на яких стоять тази і відра, оскільки зверху капає вода.

Лікарня на Щербаківського, 70 // фото: Facebook
Лікарня на Щербаківського, 70 // фото: Facebook

Популярні новини зараз
Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Лікарня на Щербаківського, 70 // фото: Facebook
Лікарня на Щербаківського, 70 // фото: Facebook

Також можна помітити, що там частина стелі прогнила, а штукатурка продовжує відвалюватися. Тут навіть додати нічого, скільки ще таких поліклінік в місті. І найсумніше те, що по всій країні таких "центрів медицини" можна знайти далеко не один десяток. Далеко ходити не будемо, нагадаємо історію від Олени Шинкаренко.

У листопаді минулого року Аліна Шинкаренко В мережі Instagram показала буквально шокуючі кадри лікарні, де атлети збірної України проходять обстеження.

"Ми проходили тут плановий огляд минулого року. Нам говорили, що зроблять ремонт і все буде добре. Але, як бачите, через рік там нічого не змінилося. Тут проходять обстеження всі харківські спортсмени. І ми в тому числі, оскільки команда збірної з синхронного плавання базується в Харкові", - розповіла журналістам одного зі спортивних видання Аліна.

Раніше повідомляли, косметологія, масаж, зубне протезування: українцям розповіли, за які послуги в поліклініці доведеться заплатити, а які можна отримати безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа, у молодої дівчини стався викидень після скандалу з охоронцем, не впускали в пологовий будинок: "Зараз не приймаємо".

Знай.uа писав, що робити, коли звільнився сімейний лікар: простий алгоритм для українців.