З великої і теплої Одеси прийшли вельми тривожні новини. Справа в тому, що охоронець торгового центру "Галерея Афіна" вигнав дівчину з ДЦП, так як вона нібито лякала відвідувачів. У Мережі вже з'явилося відео, на якому видно момент спілкування охоронця з дівчиною.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в одному з одеських новинних Telegram-каналів.

Повідомляється, що інцидент стався в ТЦ "Галерея Афіна", який знаходиться на вулиці Грецькій. Ролик починається зі слів дівчини, яка запитує охоронця, чому той вивів її із залу. У відповідь на це він сказав: "Людей лякаєте".

Охоронець в ТЦ "Галерея Афіна", скріншот: YouTube
Охоронець в ТЦ "Галерея Афіна", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Охоронець порадив дівчині приходити в магазин разом з батьками. На це вона запитала, чи є у чоловіка документ, в якому було б зазначено, що вона повинна відвідувати магазин з батьками.

Охоронець в ТЦ "Галерея Афіна", скріншот: YouTube
Охоронець в ТЦ "Галерея Афіна", скріншот: YouTube

"Розумієте, ви лякаєте людей, люди не розуміють, що ви хочете. Навіть Я не розумію, чого ви хочете. Люди попросили, щоб ви не заважали", - відповів охоронець.

Можна помітити, що після цього чоловік розвернувся і пішов.

Варто нагадати нашим читачам, що дитячий церебральний параліч (ДЦП) – це порушення роботи центральної нервової системи, при якому один або кілька ділянок мозку в результаті кисневого голодування виявляються ураженими і функціонують некоректно.

Це, як пояснюють в ГО "Бачити серцем", що займається соціалізацією дітей, підлітків і молодих людей з комплексними порушеннями розвитку, призводить до того, що у дітей з ДЦП деякі м'язи стають занадто розслабленими або навпаки, занадто напруженими, через що розвиваються різні порушення рухової активності.

Симптомами церебрального паралічу також порушення мови, проблеми із зором і слухом, судоми, проблеми з орієнтуванням в просторі та інші порушення.

Раніше повідомляли, агресивний мужик побив інших пасажирів у маршрутці через маски: "Про вірус ніхто не чув".

Як повідомляв Знай.uа, жбурнув у касира банку сметани: розлючений покупець влаштував "цирк" в магазині через маску.

Знай.uа писав, у літаку з Єгипту до Харкова величезний Лисий пасажир курив і вередував: "Викидати нах*й, на висоті...".