Теоретик змови Скотт с. Уорінг стверджує, що помітив істоту, що спостерігає за марсохідом "з безпечної відстані", що, на його думку, є доказом існування розумного життя на червоній планеті.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Теоретик змови НЛО стверджує, що помітив інопланетянина, що спостерігає за марсоходом на фотографіях НАСА.

Самопроголошений експерт Скотт с. Уорінг сказав, що це видовище було «100% доказом розумного життя» після того, як мигцем побачив «футову» істоту з рожевим тілом.

Дивний знімок Марса
Дивний знімок Марса

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Аналізуючи фотографії в своєму блозі UFO Sightings Daily, Уорінг сказав: "Всі тут знають, що я люблю переглядати фотографії НАСА. Добре, я натрапив на щось унікальне ... щось, що є 100% доказом існування розумного життя. Лежачий чоловік спостерігає за марсоходом НАСА з безпечної відстані. Людина висотою близько 1 фути, зростом 3 метри, лежить, верхня частина грудей, шия і обличчя рожеві, волосся редьки, одягнений в темний костюм, але у нього на плечі сірий предмет, схожий на якийсь рюкзак. Є навіть сліди позаду людини, що ведуть до місця, де він вирішив лягти".

Марсохід
Марсохід

Уорінг стверджував, що знайшов фігуру серед каменів на поверхні червоної планети 3 лютого 2022 року незважаючи на те, що оригінальні зображення НАСА були розміщені в Інтернеті в квітні 2021 року.

Ця новина з'явилася після того, як Нік Поуп, який досліджував НЛО для британського уряду, заявив, що, якщо люди коли-небудь вступлять в контакт з позаземним життям, цей вид, ймовірно, випередить нас на мільйони або навіть мільярди років.

Нагадаємо, що у мережі показали дуже дивний золотий промінь біля кордону з Туреччиною.