У ніч на Різдво, в українському місті Керч (Крим) місцевий житель Іван зняв у небі непізнаний літаючий об'єкт, який знаходився в небі якийсь час і незабаром піднявся вгору і полетів.

Повідомляється, що це був світиться куля, який знаходився десь в кілометрі від камери і навіть погойдувався. Ніяких звуків при цьому НЛО не видавав, тому складно визначити, що це таке і наскільки великим був об'єкт.

НЛО, скріншот: YouTube
НЛО, скріншот: YouTube

Світло від об'єкта було дуже яскравим. Куля спостерігалася хвилини дві-три, але лише з часом чоловік вирішив записати його на мобільний телефон. Хтось із користувачів в коментарях пов'язує цю подію з недавнім метеоритом, який пролітав в небі над містом Керч в один з недавніх днів.

Спочатку небо осяялося світлом, а потім космічний об'єкт пронісся вдалині і зник.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Випадково зняли падіння метеорита годину тому на трасі в районі Сухого Кута. Спалах був досить яскравий", - пишуть користувачі.

Скрін, відео You tube метеорит
Скрін, відео You tube метеорит

"Це ж метеор, який днями над Керчю падав, сильно уповільнений", "Чи відправляли це відео вченим? Як це пояснити?", "Ліхтарики, начебто, коли гаснуть вниз падають, а цей вгору полетів!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Цьому немає пояснення": чоловік стверджує, що мозком Барака Обами керував прибулець прямо на конференції в 2012 році

Як повідомляв "Знай.ua", шукав доступ до НЛО: чоловік стверджує, що сфотографував голого інопланетянина з опуклою головою

Знай.ua писав, "Дикі штуки": чоловік зняв, як НЛО заряджаються від блискавок?