Часто наші предки вдавалися до різних замовлянь, щоб захистити себе і своїх рідних. Однак, і зараз багато ними користуються, адже їх ефективність перевірена століттями.
Замовляти можна практично що завгодно, це може бути, як предмет, так і просто вода. Вважалося, що замовляння на воді мають найбільшу силу. Тому пропонуємо зробити вам замовляння на воду від хвороб і пристріту, яким поділилися в Телеграм-каналі "Знахар. Народна мудрість".

Вода, фото, скріншот з відео
Вода, фото, скріншот з відео

Для замовляння на воді необхідно набрати чистої води. Бажано, щоб вона була з джерела або колодязя, але якщо немає можливості, то з крана. Начитайте замовляння і облийте себе цією водою.

Замовляння на воді від хвороби і пристріту:

Стану я благословлясь, піду до синього моря, на синьому морі бел-горючий камінь Алатир, на камені Алатирі Богиня Джива сидить, в білих ручках тримає білого лебедя, обскубує у лебедя біле крило. Як відскочило біле крило, так отскочите, від (Ім'я) родимі огневиці, гарячки та пропасниці – Хрипуша, Ломея, Дряхлея, Дремлея, Ветрея, Смутница, Зябуха, Трясея, Огнея, Пухлея, Жовтіючи, Нерея, Глухея, Каркуша, Глядея, Храпуша. З буйної голівоньки з ясних очей, з чорних брів, з білого тільця, з завзятого серця. З вітру прийшла - на вітер піди, з води прийшла на воду піди, з лісу прийшла – на ліс піди. Від століття і до століття.