Більшість українців скаржаться на погіршення матеріального становища їхніх сімей за останній рік. Менше 10% українців відзначають, що воно покращилося.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова.


Так, стало відомо, що 52,8% українців відзначають, що за останній рік матеріальне становище їх сім'ї погіршилося. При цьому 38,5% опитаних українців відзначили, що за останній рік воно ніяк не змінилося.

Перехожі, фото Знай
Перехожі, фото Знай

Останній рік став хорошим менш ніж для 10% сімей. Так, 7,8% опитаних респондентом вважають, що їх матеріальне становище за 2021 рік покращилося.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Це дослідження було проведено соціологічною службою Центру Разумкова з 28 по 31 січня 2022 року методом САТІ (телефонне опитування).

У ході соціологічного дослідження було опитано 1206 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,9% з імовірністю 0,95.

Нагадавши, картопля по 104 грн і скажені "накрутки" на сосисках: експерти назвали причини зльоту цін на продукти. Фахівці пояснили, як формуються космічні ціни на прилавках

Раніше Знай писавши, в Україні подорожчало молоко і масло, на цінники страшно дивитися: експерти назвали причини. В Україні дорожчає молочна продукція.

Також Знай повідомляв, ціна злетіла до 50 грн: українцям показали, де можна дешево купити гречку. У скільки українцям обійдеться кілограм гречки в різних супермаркетах