Пішов з життя режисер Віктор Мережко: його фільми знають мільйони

Режисер Віктор Мережко помер у вісімдесят п'ять років. Про це повідомляє портал Lenta.ru з посиланням на Союз кінематографістів Росії.

Віктор Мережко. Фото: Співрозмовник
Віктор Мережко. Фото: Співрозмовник
Віктор Мережко. Фото: Співрозмовник

Причина загибелі відомого радянського актора і режисера невідома. Мережко-автор сценарію таких фільмів, як" трясовина"," Вас чекає громадянка Никанорова"," йдучи — йди"," рідня"," Польоти уві сні і наяву"," самотня жінка бажає познайомитися "і" Курочка-ряба", а також серіалів"провінціали".

Побив молотком і вдарив ножем: зловмисник жорстоко розправився над сімейною парою, і відвіз на околицю

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Київщині затримали чоловіка, підозрюваного у жорсткому вбивстві сімейної пари. Чоловік і жінка у віці 45 і 50 років приїхали в область у справах, але додому вже не повернулися. Зловмисника спіймали і він зізнався у скоєному злочині. Про це повідомляти Нацполіція.

У поліції Київщини розповіли, що про сімейну пару розповіли знайомі з Волині, звідки приїхала сімейна пара. Після цього почалися розшуки, на околиці Василькова, Київської області, знайшли чорний фургон, в якому знаходилися загиблі. Підприємці приїхали у справах, через борг і конфлікт, сталася трагедія. Зловмисника вже спіймали.

Катерина Репяхова заявила про те, що створює свій особистий бренд, поки Віктор Павлік гастролює: "сповнена натхнення"

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

Дівчина зазначила, що на створення нової справи її надихнула книга Райан Холідей "перешкода стає шляхом. Як перетворити випробування на тріумф", яку вона читає в моменти труднощів. Дівчина зазначила, що віднедавна її рекламодавців атакували боти, що привело її до думки створення особистого бренду.

Електромобілі стануть доступнішими в Україні: влада готує спеціальну субсидію

В Україні електромобілі коштують занадто великих грошей, ніж їх аналоги на бензині. Суми від тридцяти до ста п'ятдесяти тисяч за електромашину не по кишенях більшості українців. Тому чиновники анонсували спеціальну програму, яку мають на меті здешевити більш екологічно чисті транспортні засоби.

Електромобіль, скріншот відео
Електромобіль, скріншот відео

"Якщо ми говоримо про водіїв, про людей, які хочуть придбати собі електрокар, звичайно, це буде зручно, це буде здешевлення", - повідомила радниця заступника Міністра інфраструктури України Марина Кітіна.

Одним штрафом не відбудуться: українці з "довгим язиком" можуть сісти у в'язницю на три роки

Для всіх сторін репродуктивних відносин допомога в народженні дитини-вельми педантична тема, до якої необхідно підійти з великою відповідальністю. Справа в тому, що вона практично не врегульована юридично. Особливо в частині таємниці зачаття і народження дитини.

Пологовий будинок, скріншот: YouTube
Пологовий будинок, скріншот: YouTube

Відомо, що законопроект Верховної Ради України № 6517, що стосується правопорушень у сфері застосування допоміжних репродуктивних технологій, покликаний ввести відповідальність осіб, залучених до цього процесу.