Стало відомо, що мати жбурнула свою трирічну дочку в ведмежий вольєр в зоопарку, а перелякані відвідувачі недовірливо дивилися на неї.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

З'явилися лякаючі кадри інциденту, на яких відвідувачі з жахом спостерігають, як хижак біжить до дитини.

Ведмідь на прізвисько Зузу підійшов близько і обнюхав маленьку дівчинку, яка приземлилася в окопі всередині клітки в Ташкенті, Узбекистан, розповіли свідки.

На щастя, звір пішов і був заманений у внутрішню частину клітини, щоб персонал міг врятувати дитину.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

В іншому епізоді відео показано, як шість співробітників зоопарку входять в зовнішню частину клітини, і один з них бере дівчинку на руки.

Бурий ведмідь
Бурий ведмідь

Видно, як мати рухається вліво після того, як провела свою дитину через перила на оглядовому майданчику, а потім кинула безпорадну дівчинку в ведмежий барліг.

Потім вона, здається, залишається і дивиться. Пізніше мати була затримана, і відносно неї порушено кримінальну справу про замах на вбивство, повідомляють в Ташкенті.

Представник зоопарку повідомив: "Молода жінка кинула маленьку дівчинку у вольєр до бурому ведмедю на очах у всіх відвідувачів. Було абсолютно незрозуміло, які були її мотиви. Її намагалися зупинити і відвідувачі, і співробітники зоопарку, але безуспішно".

Постраждала дівчинка
Постраждала дівчинка

Вона сказала: "Ми навіть уявити собі не можемо, чим би це закінчилося, якби ведмідь відреагував на малюка як на свою здобич. Зузу, самець кавказького бурого ведмедя, спостерігав за жінкою, яка перекинула малюка через металевий паркан. Вона впала в канаву під парканом. Зузу повільно встав, повільно спустився по траншеї, підійшов до дівчини, понюхав її — і пішов назад".

Мати, ім'я якої не називається, була затримана, і в разі визнання її винною їй загрожує як мінімум 15 років тюремного ув'язнення, йдеться в повідомленнях.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що пес відмовлявся залишати свого покійного господаря 5 днів поспіль.