У п'ятницю, 4 лютого, в Україні прогнозується сонячна і комфортна погода. Опади будуть, але незначні. Дощ з мокрим сніжком випаде в західних і місцями східних областях, а на решті частини країни - сухо. Температура повітря трохи знизиться, вночі очікується морозець.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +2 до -2 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -1 до -5 градусів.

У центральних областях температура вдень від 0 до -3 градусів, вночі – від -5 до -9 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від 0 до -4, вночі – від -6 до -9 градусів.

У східних регіонах – вдень від 0 до -3, вночі – від -1 до -7. На півдні температура повітря-від +3 до -1 градусів вдень, нічна – від -3 до -5 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Погода на 4 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 4 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 4 лютого в Україні

4 лютого відзначається день пам’ яті апостола Тимофія. У минулі часи цей день був оплотом заметілі, хурделиці та морозу: “Це не диво, що Афанасій-ломоніс (31 січня) морозив ніс, а ти почекай тимофіївських морозів”. Саме мороз визначав майбутню погоду. Якщо спітніли віконниці та рами, слід чекати потепління. Якщо “сніжні візерунки” підіймаються угору склом — морозу тривати, а якщо похилилися — на відлигу. Також вірили, коли опівдні на Тимофія світить сонце — весна буде ранньою.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною