З міста Дніпро прийшли дуже тривожні новини. Справа в тому, що п'яний господар двох собак бійцівської породи, які перебували на вулиці без намордників і повідця, втратив контроль над своїми підлеглими і вони накинулися на жінку з домашньою собачкою.

На опублікованих в мережі кадрах можна побачити, що жінка впала на землю і своїм тілом захищала вихованця, отримуючи укуси.

Інцидент зняв на відео очевидець, після чого кадри було опубліковано в соціальних мережах.

Відомо, що напад собак на жінку стався біля станції метро "Покровська". Як видно на кадрах, жінка на землі схилилася і сховала обличчя, кликала на допомогу і кричала, надійно вкриваючи свого домашнього улюбленця від псів, що намагалися його розірвати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Напад собак у Дніпрі, скріншот: YouTube
Напад собак у Дніпрі, скріншот: YouTube

Тим часом, господар псів бійцівської породи без особливого ентузіазму пробував їх відігнати від жінки, але сам насилу тримався на ногах. Після кількох таких спроб чоловік просто розвернувся і пішов, хоча одна їх собак продовжувала кусати жінку.

Нападение собак в Днепре, скриншот: YouTube
Нападение собак в Днепре, скриншот: YouTube

У підсумку двоє небайдужих стусанами відігнали собак від нещасної жінки. За словами очевидців, пси кидалися на людей, а жінку з собачкою погризли в кров.

Залишається кілька питань, як потрібно карати таких господарів і що робити з такими небезпечними для суспільства собаками?

Раніше повідомляли, ховалися за деревом 40 хвилин: агресивний тигр "взяв у заручники" грибників.

Як повідомляв Знай.uа, українців обурила господиня небезпечного пса, занадто багато свободи: "Ходять без намордників і кидаються на дітей".

Знай.uа писав, величезний стафф накинувся на таксу в Києві: нацгвардієць рознімав псів ножем.