У Києві на одній з вулиць міста сталася бійка між активістами та працівниками обмінника валют.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Так, стало відомо, що в Києві в середу,2 лютого на вулиці Володимирській, 23 виникла бійка зі стріляниною. В результаті бійки постраждали дві людини, їх госпіталізували в лікарню.

Відомо, що конфлікт стався між активістами та працівниками обмінника валют. Учасники конфлікту зробили кілька попереджувальних пострілів зі зброї. В результаті стрілянини ніхто не постраждав.

Кореспондентка Валентина Милько поспілкувалася в постраждалим ветераном АТО Олексієм Середюком, який розповів, що ж сталося насправді.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам
Показати ще

Постраждалий Олексій Середюк, скріншот
Постраждалий Олексій Середюк, скріншот

"Мені сказали, що так якісь неадекватні люди з автоматами, і я приїхав зняти репортаж про це. Коли я тільки зайшов, там вибігали люди з автоматами і прокричали: "ми вас укропів в Донецьку мочили і тут всіх... Це наша земля.."і щось таке матом. З цього почалася сутичка, вони постійно стріляли з автомата", - розповів він.

Правоохоронці затримали 14 осіб. У поліції порушили кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадавши, біля обмінника валют у Києві поранили ветерана АТО-поліція готується до штурму

Раніше Знай повідомляв, у Дніпрі 21-річний військовий розстріляв 5 осіб з автомата, оголошено план перехоплення і розшук: що відомо про солдата

Також Знай повідомляв, комунальники взялися за зброю в боротьбі з бурульками-новий рівень: "глянеш у вікно, а там...". Представник комунальних служб страшно налякав мешканців будинку