Неофіційно в Україну перевели 6,89 мільярда доларів за минулий 2021 рік. Про це повідомляє портал НБУ.

Зокрема, через міжнародні системи були переведені 3,16 мільярда доларів. При цьому по офіційних каналах надійшло переказів близько восьми мільярдів. Через коррахунки банків перевели дев'ятсот тридцять шість мільйонів, а також як оплата праці-чотири мільярди.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Примітно, що 2021 рік став рекордним за перекладами. Всього в нашу країну перевели близько п'ятнадцяти, що на двадцять п'ять відсотків більше даних по 2020 році.

Так, згідно з даними НБУ, сума грошових переказів у грудні-2021 склала 1,43 млрд доларів. Це другий найбільший місячний обсяг переказів за рік після вересня (1,49 млрд).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

Примітно, що загальне число трудових мігрантів з України в різних державах оцінюється в 4,5 мільйона чоловік.

Раніше повідомляли, масове ухилення від армії і жінки на військовому обліку: підполковник назвав найголовніші проблеми призову.За підсумками минулого року на призовну дільницю з'явилося менше половини юнаків. Це пов'язують з великим відсотком ухилення від строкової служби. Про це розповів голова ТЦК та СП міста Львів підполковник Микола Лужняк

Раніше повідомляв Знай, Володимир Зеленський скасовує строкову службу-названа дата: студенти можуть спати спокійно. Український президент підписав відповідний указ.

Також Знай писав, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном: "ми все одно здобудемо перемогу". Лідери країн провели спільний брифінг