Студенти в Бостоні, штат Массачусетс, США, відчули незвичайний холод у своєму будинку під час урагану. Тому вони перевірили порожню кімнату свого сусіда по квартирі, яка залишилася покритою снігом.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Студенти були в жаху, виявивши, що спальню їх сусідки по будинку засипало густим снігом після того, як вона залишила вікно відкритим.

Збентежений тим, чому всередині було так холодно, користувач TikTok поділився своїм шоком, коли відкрив двері в кімнату своєї подруги Ешлін і виявив два дюйми снігу на її речах.

Будинок в Бостоні, штат Массачусетс, США, опинився на лінії вогню снігової бурі шторму Кенана з Атлантичного океану, що обрушилася на місто у вихідні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Блогер
Блогер

Сусідка Ешлін по квартирі, @youaintseennothingg, підписала свій кліп на сайті соціальної мережі, сказавши: «Наслідки того, що Ви залишите вікно своєї квартири відкритим під час Бостонської хуртовини».

Схоже, що @youaintseennothingg і третя сусідка по квартирі, Белла, були вдома, коли в спальні Ешлін збирався сніг.

TikToker написав Беллі: "Я трохи замерзла", і Белла погодилася, раптово зрозумівши, що звідкись з квартири виходить холодний протяг.

Вона зрозуміла, що він виходить з кімнати Ешлін, і написала їй повідомлення.

Ешлін зізналася, що залишила вікно відкритим, але сказала, що це була просто «тріщина», перш ніж запитати, чи скористаються її сусіди по кімнаті запасним ключем, щоб увійти і закрити вікно.

Але коли TikToker і Белла увійшли в кімнату, одягнені, їх зустріло шокуюче видовище.

Прибирання кімнати
Прибирання кімнати

Вночі вікно було широко відкрито, і всю кімнату покривав сніговий покрив товщиною приблизно в дюйм або два.

Ліжко, письмовий стіл, стілець і навіть пара черевиків були накриті.

Двоє сусідів по кімнаті не тільки закрили вікно, але і почали підмітати і прибирати в кімнаті Ешлін. Вони добре поставилися до помилки Ешлін, пояснивши, що вона з Каліфорнії, тому може не звикнути до такої екстремальної погоди.

Відео TikTok вже переглянули приголомшливі 2,6 мільйона разів.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про велику лавину, яка залишила міста без світла.