Дворічний Талан Петерс отримав смертельні травми голови в суботу вдень після того, як на нього напав домашній пес. Його смерть викликала нові заклики до заборони кількох порід собак.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Талан Пітерс "боровся до останнього подиху" в лікарні Таунсвілл в Квінсленді, Австралія, після жорстокого нападу тварини.

Йому зробили екстрену операцію на головному мозку, але лікарі не змогли зупинити внутрішню кровотечу, що призвело до катастрофічної недостатності органів. Малюк з Квінсленда помер у понеділок, 31 січня.

Точна порода собаки, яка вбила Талана, ще не встановлена, але один Австралійський ветеринар вже закликав заборонити деякі небезпечні породи собак в Австралії, щоб зменшити кількість нападів собак зі смертельними наслідками на дітей.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Талан Петерс
Талан Петерс

Ветеринар, кажучи анонімно, сказав Daily Mail Australia, що він хоче негайно заборонити продаж, розведення, імпорт або переселення американських стаффордширських тер'єрів.

"У більшості випадків вони не будуть вбивцями", - сказав він Daily Mail Australia у вересні.

"Але коли ви маєте справу з такою потужною породою, яка була виведена, щоб битися і вбивати, коли вони дійсно хочуть цього, ніхто не може нічого зробити, щоб відбитися від них", - продовжив фахівець.

Талан Петерс
Талан Петерс

Вказавши, що в будь-який момент на Gumtree по всій Австралії виставлялися "буквально сотні" американських стаффордширських тер'єрів, він додав: "їх не слід дозволяти розводити в цій країні".

Реагуючи на історію в мережі, користувачі Facebook поставили під сумнів сенс тримати таких сильних тварин в якості домашніх: "Якщо будь-яка собака може вкусити і вбити дворічну дитину, може бути, нам не слід тримати їх в якості домашніх тварин і тримати в наших будинках", - йдеться в повідомленні.

Собаки
Собаки

Важливо відзначити, що між пітбулем, стаффордширським бультер'єром і більшим американським типом існує багато спільного: недобросовісні заводчики часто неправильно продають цуценят або безсистемно змішують породи, що ускладнює дотримання заборон.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про собаку-героя на передовій.